Πριν απο λιγο....

Διαφημιστείτε τώρα στις" 4epohes "με το νεο πρόγραμμα της ιστοσελίδας "pay 1 euro a day" που σας δίνει τη δυνατότητα προβολής της επιχείρησης σας ή της ιστοσελίδας σας ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ +ΦΠΑ 23%!!!!!Εσείς

Περισσότερα...
  • Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
ΚΥΑ για εξισωτική PDF Εκτύπωση E-mail
Ενημέρωση - Κτηνοτροφία
Συντάχθηκε απο τον/την Ζγαντζούρης Σπύρος   
Στο υπουργείο Οικονομικών, για υπογραφή βρίσκεται η Απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με την εξισωτική αποζημίωση του 2009, σύμεφωνα με την υπουργό, Κατερίνα Μπατζελή.Οι εθνικές πιστώσεις που πρέπει να βρεθούν για την πληρωμή του 2010 ε ίναι 120 εκατομμύρια, προκειμένου να καλυφθούν όλοι οι δικαιούχοι.


Το συγκεκριμένο ποσό βαρύνει τον εθνικό προϋπολογισμό και αναμένουμε την υπογραφή, που είναι ΚΥΑ με το υπουργείο Οικονομικών, για την έναρξη της πληρωμής του 2009, ανέφερε στη βουλή η Κατερίνα Μπατζελή.

Σημειώνεται ότι για το πρόγραμμα της εξισωτικής του 2009, ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα πραγματοποιήσει πληρωμές μετά την ολοκλήρωση του συνόλου των προβλεπόμενων ελέγχων και μετά την έγκριση εθνικών πιστώσεων για τις δαπάνες του μέτρου αυτού.

Σχετικά με τα κριτήρια νομιμοποίησης για το πρόγραμμα της εξισωτικής αποζημίωσης σημειώνεται ότι: Πρώτον, αυτά έχουν γίνει μετά από απαίτηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για κατάταξη των δικαιούχων με εφαρμογή διαφάνειας στην αίτηση για την ένταξη και την καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης.

Δεύτερον, τα κριτήρια αναμορφώθηκαν το 2010 και έχει δοθεί πολύ μεγάλη βαρύτητα στους δικαιούχους, που είναι κτηνοτρόφοι στις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές και ασχολούνται κατά κύριο λόγο με την κτηνοτροφία. Με βάση αυτά τα κριτήρια λαμβάνουν βαθμολογία πάνω από 500 μόρια οι κτηνοτρόφοι. Επομένως σε καμία περίπτωση κτηνοτρόφοι ανεξαρτήτου ηλικίας, εφόσον πληρούν τις υπόλοιπες προϋποθέσεις, δεν θα αποκλειστούν απ' το κριτήριο της ηλικίας.(ΠΑΣΕΓΕΣ)

 
Διαφήμιση